Lån uten sikkerhet

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor, og du sendes til vår samarbeidspartner.

Der fyller du ut et online skjema, og får straks svar på om du kan låne penger uten sikkerhet - og hvor mye du eventuelt kan låne. Du står selv fritt til om du vil ta opp et slikt lån eller ikke.

Ved å klikke "Send inn" aksepterer du å motta mailer og SMS fra oss med nærmere detaljer om ulike tilbydere av lån uten sikkerhet.

1. Ved å klikke «Send inn» aksepterer du at Lån-utensikkerhet.no sender inn opplysningene på dine vegne til våre samarbeidspartnere. I tillegg aksepterer du å motta mailer og SMS fra oss med nærmere detaljer om ulike tilbydere av kredittkort og forbrukslån. Normalt vil det være maksimalt en utsendelse pr dag. Avmelding kan skje gjennom å klikke på link nederst i mailene du får fra oss.

2. Prisopplysning: Det er gratis å motta epost fra Lån-utensikkerhet.no. SMS betaler du 3 kroner pr stk for. Ønsker du ikke å motta SMS kan du la feltet for mobiltelefon stå åpent. Ønsker du å melde deg av SMS-meldingene etter en stund, sender du meldingen STOPP til 1963 fra det telefonnummeret som mottar meldingene.

Om tjenesten
Her kan du sjekke om du kvalifiserer til å få lån uten sikkerhet, og eventuelt hvor mye du har mulighet til å låne uten å stille sikkerhet for pengene.

Ved å skrive inn din epostadresse og navn, vil du bli tatt rett videre til Bank Norwegian. Der kan du fylle ut et enkelt skjema online - og raskt få svar.

På denne måten vil du vite om du kan låne penger uten sikkerhet eller ikke, og hvor mye du eventuelt kan låne på denne måten.

Det er selvsagt helt opp til deg om du velger å ta opp et lån eller ikke, basert på det tilbudet Bank Norwegian kan tilby deg. De har renter fra 8,99 %, men renten vil variere utfra bl.a. størrelsen på lånet, nedbetalingstiden og de opplysningene du gir.

Det er strenge regler for markedsføring av finansielle tjenester i Norge. Hver av de som tilbyr deg lån er pålagt å gi detaljert informasjon om renter, gebyrer og totalpris på forbrukslån. Vi er også pålagt å gi et representativt priseksempel, og det kommer her:

Eksempel: Kr 65 000 over 5 år, etabl.geb 950 Tot. kr 96 872. Eff 17,8 % .

Prisopplysning: Det er gratis å motta epost fra Lån-utensikkerhet.no. SMS betaler du 3 kroner pr stk for. Ønsker du å melde deg av SMS-meldingene sender du BN STOPP til 1963 fra det telefonnummeret som mottar meldingene.

Lykke til med bruken av tjenesten!

Tjenestene på Lån-utensikkerhet.no leveres av Innlandet Utvikling AS